Google DOCS

El Google Docs és un processador de textos i un editor de fulls de càlcul en línia que es pot utilitzar des del navegador. Algunes de les seves característiques : -Podem crear fulls de càlcul. -Documents de text. -Presentacions. Els arxius s'emmagatzemen en els servidors de Google. Els arxius emmagatzemats poden ser exportats en diversos formats estàndard o ser enviats per correu electrònic. Durant l'edició dels documents, aquests es guarden automàticament per evitar pèrdua d'informació. Una altre característica important és la possibilitat de col·laboració de grups de treball, a més de poder compartir-los amb múltiples usuaris al mateix temps., es crea a partir de la compte del nostre gmail el google docs i així podem compatrir documents. La utilització del GoogleDocs, per realitzar una presentació sobre un tema lliure i en el que hem participat el grup de companyes : Carolina, Irene, Núria, Sílvia i en Gerard. Hem fet una compte cadascú amb el googledocs, desprès ens han convidat als membres del grup i a més tenim un xat per anar parlant amb les persones del grup per fer propostes. Hem adjuntat diferents vídeos i la participació ha estat molt alegre .http://ca.wikipedia.org/wiki/Google_Docs_%26_Spreadsheets Ordinadors i Llibres

dimarts, 11 de gener del 2011

Els Wikis

En el meu treball col·laboratiu hem utilitzat un wiki per comunicar-nos i per organitzar-nos el treball segons els diferents temes que tractem, per començar ens hem de fer un compte i anar a la pàgina web de "wikispaces" i partir d´aquí amb el compte obert convidem a les persones que volem que utilitzin el wiki per fer el treball.

Dins el wiki podem utilitzar diversos recursos, com realitzar un treball a partir de la wiki, discutir un tema, solament tenim aquestes opcions quan estem amb in grup de persones amb la mateixa compte, qui no tingui accés no pot participar és més tancat el debat o discussió. S´utilitzen gadgets per parlar d´un tema escollit i a partir d´aquí podem posar altres enllaços, penso que és un eina força útil dins del marc educatiu ja que és una altre eina de les noves tecnologies que podem aprofitar molt.

Us deixo diferents enllaços sobre els wikis :

http://www.wikispaces.com/

Aquest enllaç és sobre el Treball Col·laboratiu realitzat sobre la ràdio i aplicat en un wiki.

http://treballradio.wikispaces.com/

L´altre enllaç és un altre exemple de com treballar a partir d´una wiki, en aquest cas hem fet el treball a dins de la wiki de la matèria d´Educació Física.

http://activitatfisicaisalut.wikispaces.com/

L´enllaç és sobre un vídeo que ens explica el funcionament sobre un wiki, és molt interesant.

http://www.commoncraft.com/video-wikis-plain-english


Aquí podem veure una presentació on també s´explica la diferència de un Bloc i una Wiki.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada