Google DOCS

El Google Docs és un processador de textos i un editor de fulls de càlcul en línia que es pot utilitzar des del navegador. Algunes de les seves característiques : -Podem crear fulls de càlcul. -Documents de text. -Presentacions. Els arxius s'emmagatzemen en els servidors de Google. Els arxius emmagatzemats poden ser exportats en diversos formats estàndard o ser enviats per correu electrònic. Durant l'edició dels documents, aquests es guarden automàticament per evitar pèrdua d'informació. Una altre característica important és la possibilitat de col·laboració de grups de treball, a més de poder compartir-los amb múltiples usuaris al mateix temps., es crea a partir de la compte del nostre gmail el google docs i així podem compatrir documents. La utilització del GoogleDocs, per realitzar una presentació sobre un tema lliure i en el que hem participat el grup de companyes : Carolina, Irene, Núria, Sílvia i en Gerard. Hem fet una compte cadascú amb el googledocs, desprès ens han convidat als membres del grup i a més tenim un xat per anar parlant amb les persones del grup per fer propostes. Hem adjuntat diferents vídeos i la participació ha estat molt alegre .http://ca.wikipedia.org/wiki/Google_Docs_%26_Spreadsheets Ordinadors i Llibres

dilluns, 13 de desembre del 2010

Seminari Resum Llibre

Seminari : Juanjo

Reflexió del llibre

“El asombroso viaje de Pomponio Flato de Eduardo Mendoza”

La història narrada en aquista llibre es una situació ficticia com a molts altres llibres però hi han fets reals relatats en llibres. Les idees que puc extreure d´aquest llibre podrien ser diverses però em centrar-re en aguns aspectes, la mentida és un dels elements més comuns al llarg de l´història. L´art de ser un bon orador també es transmet al llarg del llibre el protagonista utilitza l´oratoria en diversos moments per salvar les formes i reflexionar sobre la vida quan estas en situacions límits, conformar-se amb les coses senzilles sense voler tenir grans dots o diners per viure millor.

La diferència social entre dues civilitzacions i poblacions va molt més enllà com la cultura o religió, la curiositat de l´infant a conèixer noves experiències i aprendre de les situacions que li poden marcar la seva vida. Com barregar amb humor fets que podrien ser històrics i que realment són falsos, aquesta història ens fa reflexionar sobre llegendes i mites un exemple podria ser l´història del “corb i la guineu”., l´evolució dels protagonistes és essencial alguns és mantindran amb la mateixa actitud altres faran un gran canvi per conèixers a ells mateixos en un viatge d´aventures. Una de les idees bàsiques al llarg del llibre és l´ajuda, com a partir de les dificultats o problemes les persones sentim empatia per als demès i ens posem en el seu lloc i en la seva pell i la nostra missió serà ajudar-lo en les dificultats que se li presentin al llarg de la seva vida, ho podriem relacionar molt bé amb els estudis que realitzo “Educació Infantil” com educar a les persones que tenen dificultats per aprendre i conèixer. Llegir aquest llibre m´ha aportat tenir reflexions sobre la vida en que tot és important mentre estem en aquest món saber deixar petjada del que fem, ser recordats o caure en l´oblit pel que hem fet per als altres i per el nostre planeta, m´ajuda a conèixer com sóc i també als altres.

És una història divertida amb moments d´humor i en altres de tristesa, que ens ensenya a superar reptes encara que tinguem un camí molt dur per recórrer i tenir l´energia per seguir endavant. Esperu continuar llegint molts llibres com aquests en que és disfruta molt de la lectura i a més aprenc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada