Google DOCS

El Google Docs és un processador de textos i un editor de fulls de càlcul en línia que es pot utilitzar des del navegador. Algunes de les seves característiques : -Podem crear fulls de càlcul. -Documents de text. -Presentacions. Els arxius s'emmagatzemen en els servidors de Google. Els arxius emmagatzemats poden ser exportats en diversos formats estàndard o ser enviats per correu electrònic. Durant l'edició dels documents, aquests es guarden automàticament per evitar pèrdua d'informació. Una altre característica important és la possibilitat de col·laboració de grups de treball, a més de poder compartir-los amb múltiples usuaris al mateix temps., es crea a partir de la compte del nostre gmail el google docs i així podem compatrir documents. La utilització del GoogleDocs, per realitzar una presentació sobre un tema lliure i en el que hem participat el grup de companyes : Carolina, Irene, Núria, Sílvia i en Gerard. Hem fet una compte cadascú amb el googledocs, desprès ens han convidat als membres del grup i a més tenim un xat per anar parlant amb les persones del grup per fer propostes. Hem adjuntat diferents vídeos i la participació ha estat molt alegre .http://ca.wikipedia.org/wiki/Google_Docs_%26_Spreadsheets Ordinadors i Llibres

dissabte, 11 de desembre del 2010

Qui ets tu

Qui ets tu ?

La persona que descriuré és nascuda a Rubí, juga de porter en un equip de futbol. Es aficionat al Valencia CF, li agarda la festa i estar amb els amics, l´apassiona també anar veure la Fòrmula 1.

Va al gimnàs gairebé acad dia, es alegre i esportista. Participa en qualsevol que s´hagui de fer, té una bona expressió corporal però també hi ha un tret nerviós que l´identifica, es mossega les ungles.

Vesteix de manera elegant i li dóna una aparença de persona seriosa. La música i el IPhone són imprescindibles per a ell, formant part així de la seva vida quotidiana.

Per desplaçar-se d´un lloc a un altre utilitza el seu cotxe, tot i que a vegades no sol arribar gaire puntual però en general els altres dies troba aparcament encara que a vegades triga en buscar-lo. Treballa com a monitor esportiu.

Per acabar diré que té un germà que es diu Carles, és fan del programa de televisió “Sé lo que Hicisteis”.

El seu signe del zodiac el qual es Càncer i es preocupa per la seva imatge cap a les persones que l´envolten.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada