Google DOCS

El Google Docs és un processador de textos i un editor de fulls de càlcul en línia que es pot utilitzar des del navegador. Algunes de les seves característiques : -Podem crear fulls de càlcul. -Documents de text. -Presentacions. Els arxius s'emmagatzemen en els servidors de Google. Els arxius emmagatzemats poden ser exportats en diversos formats estàndard o ser enviats per correu electrònic. Durant l'edició dels documents, aquests es guarden automàticament per evitar pèrdua d'informació. Una altre característica important és la possibilitat de col·laboració de grups de treball, a més de poder compartir-los amb múltiples usuaris al mateix temps., es crea a partir de la compte del nostre gmail el google docs i així podem compatrir documents. La utilització del GoogleDocs, per realitzar una presentació sobre un tema lliure i en el que hem participat el grup de companyes : Carolina, Irene, Núria, Sílvia i en Gerard. Hem fet una compte cadascú amb el googledocs, desprès ens han convidat als membres del grup i a més tenim un xat per anar parlant amb les persones del grup per fer propostes. Hem adjuntat diferents vídeos i la participació ha estat molt alegre .http://ca.wikipedia.org/wiki/Google_Docs_%26_Spreadsheets Ordinadors i Llibres

dilluns, 13 de desembre del 2010

Seminari Resum Llibre

Seminari : Juanjo

Reflexió del llibre

“El asombroso viaje de Pomponio Flato de Eduardo Mendoza”

La història narrada en aquista llibre es una situació ficticia com a molts altres llibres però hi han fets reals relatats en llibres. Les idees que puc extreure d´aquest llibre podrien ser diverses però em centrar-re en aguns aspectes, la mentida és un dels elements més comuns al llarg de l´història. L´art de ser un bon orador també es transmet al llarg del llibre el protagonista utilitza l´oratoria en diversos moments per salvar les formes i reflexionar sobre la vida quan estas en situacions límits, conformar-se amb les coses senzilles sense voler tenir grans dots o diners per viure millor.

La diferència social entre dues civilitzacions i poblacions va molt més enllà com la cultura o religió, la curiositat de l´infant a conèixer noves experiències i aprendre de les situacions que li poden marcar la seva vida. Com barregar amb humor fets que podrien ser històrics i que realment són falsos, aquesta història ens fa reflexionar sobre llegendes i mites un exemple podria ser l´història del “corb i la guineu”., l´evolució dels protagonistes és essencial alguns és mantindran amb la mateixa actitud altres faran un gran canvi per conèixers a ells mateixos en un viatge d´aventures. Una de les idees bàsiques al llarg del llibre és l´ajuda, com a partir de les dificultats o problemes les persones sentim empatia per als demès i ens posem en el seu lloc i en la seva pell i la nostra missió serà ajudar-lo en les dificultats que se li presentin al llarg de la seva vida, ho podriem relacionar molt bé amb els estudis que realitzo “Educació Infantil” com educar a les persones que tenen dificultats per aprendre i conèixer. Llegir aquest llibre m´ha aportat tenir reflexions sobre la vida en que tot és important mentre estem en aquest món saber deixar petjada del que fem, ser recordats o caure en l´oblit pel que hem fet per als altres i per el nostre planeta, m´ajuda a conèixer com sóc i també als altres.

És una història divertida amb moments d´humor i en altres de tristesa, que ens ensenya a superar reptes encara que tinguem un camí molt dur per recórrer i tenir l´energia per seguir endavant. Esperu continuar llegint molts llibres com aquests en que és disfruta molt de la lectura i a més aprenc.

Treball Viquipèdia

El treball realitzat sobre la wikipedia, l´he formulat dins del treball col·laboratiu on posaré l´enllaç per poder veure l´aportació realitzada :

-"La radio ens comunica arreu del món, ja estiguem fora del nostre país podem continuar escoltant les nostres emissores preferides i que gràcies a les noves tecnologies podem escoltar-les en directe i ens fa recordar moments de la nostra vida quan estàvem a casa i actualment estem vivent o treballant al estranger, mantenir les tradicions i obrir-nos al món. També la incorporació de la radio a les nostres televisions és un fet rellevant ja que és un nou medi per escoltar la radio, escoltar el programa a través de la televisió però en canvi pot provocar que molta gent agafi el seu aparell radiofònic i l´escolti per més comoditat i la quantitat de cadenes està reduïda en cavi de l´altre manera pots buscar les teves emissores que vulguis i no centrar-te en les que fan més publicitat o són més conegudes. Les ràdios petites també són necessàries ja que és una altre manera de fer la feina sense tenir que realitzar molta publicitat."

http://ca.wikipedia.org/wiki/R%C3%A0dio

Cultura Lliure i Programari Lliure

dissabte, 11 de desembre del 2010

Qui ets tu

Qui ets tu ?

La persona que descriuré és nascuda a Rubí, juga de porter en un equip de futbol. Es aficionat al Valencia CF, li agarda la festa i estar amb els amics, l´apassiona també anar veure la Fòrmula 1.

Va al gimnàs gairebé acad dia, es alegre i esportista. Participa en qualsevol que s´hagui de fer, té una bona expressió corporal però també hi ha un tret nerviós que l´identifica, es mossega les ungles.

Vesteix de manera elegant i li dóna una aparença de persona seriosa. La música i el IPhone són imprescindibles per a ell, formant part així de la seva vida quotidiana.

Per desplaçar-se d´un lloc a un altre utilitza el seu cotxe, tot i que a vegades no sol arribar gaire puntual però en general els altres dies troba aparcament encara que a vegades triga en buscar-lo. Treballa com a monitor esportiu.

Per acabar diré que té un germà que es diu Carles, és fan del programa de televisió “Sé lo que Hicisteis”.

El seu signe del zodiac el qual es Càncer i es preocupa per la seva imatge cap a les persones que l´envolten.