Google DOCS

El Google Docs és un processador de textos i un editor de fulls de càlcul en línia que es pot utilitzar des del navegador. Algunes de les seves característiques : -Podem crear fulls de càlcul. -Documents de text. -Presentacions. Els arxius s'emmagatzemen en els servidors de Google. Els arxius emmagatzemats poden ser exportats en diversos formats estàndard o ser enviats per correu electrònic. Durant l'edició dels documents, aquests es guarden automàticament per evitar pèrdua d'informació. Una altre característica important és la possibilitat de col·laboració de grups de treball, a més de poder compartir-los amb múltiples usuaris al mateix temps., es crea a partir de la compte del nostre gmail el google docs i així podem compatrir documents. La utilització del GoogleDocs, per realitzar una presentació sobre un tema lliure i en el que hem participat el grup de companyes : Carolina, Irene, Núria, Sílvia i en Gerard. Hem fet una compte cadascú amb el googledocs, desprès ens han convidat als membres del grup i a més tenim un xat per anar parlant amb les persones del grup per fer propostes. Hem adjuntat diferents vídeos i la participació ha estat molt alegre .http://ca.wikipedia.org/wiki/Google_Docs_%26_Spreadsheets Ordinadors i Llibres

dilluns, 27 de setembre del 2010

Presentació de qui sóc i que vull realitzar

Hola em dic Gerard tinc 20 anys i sóc de Cabrils ( Maresme ), començu aquest primer any a la Universitat Ramon Llull, fent Educació Infantil. He realitzat el Batxillerat Humanístic i posteriorment un Cicle Superior en Educació Infantil, que m´ha ajudat molt a escollir aquests estudis per millorar la meva formació tant personal com académica. Aquest blog que he creat és per la matèria que ens dòna en Jordi Simón
( TIC ) . Espero aprendre moltes coses durant aquest anys i també a conéixer el funcionament del blog i de les noves tecnologies que tenim al nostre abast. Molta sort a tothom hi ha gaudir del que fem i aprenem.

dimecres, 15 de setembre del 2010

Interactivitat

La Intercativitat

La conclusió que podem extreure al vídeo que he vist, a partir de les noves tecnologies principalment "els ordinadors", són una font de nous coneixements i aprenentatges sobre com les persones ens comuniquem actualment en àmbits nous. Conèixer el funcionament de Internet i dels ordinadors en els seus inicis és molt diferent al ús que podem fer ara, ja sigui per exemple llegir un llibre per internet sense el fet d´anar a comprar-lo o buscar-lo en un biblioteca fins a comunicar-nos per mitjà de xarxes socials a totes les persones que ens envolten vía Messenger, Facebook, entre altres exemples.
L´inici d´aquestes noves tecnologies ens està portant a un món nou i encara pot canviar més, els éssers humans ens hem d´anar enriquint de tot això per no quedar-nos enrera i seguir evolucionant.